Programma

okt
20
wo
Expositie ‘Nasi’
okt 20 @ 15:00 – nov 14 @ 20:59
Nasi’ is een 27 jarige kunstenares wonend in Breda. Ze maakt kleurrijke surrealistische schilderijen met de hedendaagse cultuur als onderwerp. Haar werk kenmerkt zich door de invloeden van traditionele Afrikaanse en Aziatische mode.
In deze expositie haar meest recente werken. O.a. de ‘Nemesis Serie’ en ‘Hippodrome Code Serie’ zijn te zien, evenals een inkijk in haar proces en schetsboeken.
De ‘Nemesis Series’ is een kritische reflectie op de overtuigingen van de hedendaagse Westerse maatschappij. In deze serie worden 9 karaktereigenschappen uitgelicht die worden nagejaagd om succesvol of gelukkig te zijn, maar die ook juist voor ongeluk kunnen zorgen.
De ‘Hippodroom Code’ Serie is een weerspiegeling van de competitieve cultuur in de digitale wereld. Elk werk weerspiegelt een wetmatigheid of een ‘code’ die in deze cultuur wordt nageleefd.
okt
30
za
Halloween dance party with dj D-Composed
okt 30 @ 21:00 – 23:55

Halloween Dance Party is back from the dead! DJ D-Composed (Parkies afterparty)

nov
1
ma
Wij zijn een weekje op vakantie
nov 1 – nov 9 hele dag

Wij nemen een weekje vakantie. Woensdag 10 november zijn we weer fris en fruitig terug.

nov
27
za
Hert live: ROX
nov 27 @ 16:00 – 18:00

Akoestisch optreden van ROX. Het repertoire bestaat uit rock covers van o.a. Anouk -Rolling Stones – lady Gaga etc. Met Anne, Mirjam, Peter en James.

 

dec
19
zo
Expositie Freek Span
dec 19 @ 15:00 – dec 30 @ 20:00
Opening zaterdag 20 november 16.00 uur.
Freek Span (1998)
Mijn schilderijen zijn meestal een reflectie van de manier waarop de wereld gageslagen wordt en hier op gereageerd wordt in bepaalde situaties.
Wanneer ik dit beeldend of abstract vormgeef kan ik vanuit een ander perspectief naar mijn ervaringen kijken. Dit heeft een therapeutische werking en geeft een realistischer beeld van de wereld om me heen.

Hert’s latin mix met dj Pykete Flow
dec 19 @ 15:30 – 19:30
Kom je ook zondagmiddag dansen?
Dj Pykete Flow gaat een fijne dansbare Latin Mix draaien! Vraag je dansende en niet dansende vrienden en familie mee en we maken er een relaxte middag van met dansjes, drankjes en hapjes.

dec
21
di
Nieuwe Veste Bigband kerstshow
dec 21 @ 20:00 – 22:30
Het jaarlijkse kerst optreden van de Nieuwe Veste Big Band in het Hijgend Hert.
Lineup
Saxsectie: Joost Blatter – lead altsax, Jolien Strous – altsax, Paul Taks – lead tenorsax, Frits Caniels – tenorsax, Lydia de Jong – baritonsax
Trombonesectie: Mark Stroop – lead trombone, Wouter van Bavel – trombone, Hugo Luijsterburg – trombone, Theo Romijn – bastrombone
Trompetsectie: Jan Willem Ansing – lead trompet, Leo van Mook – lead trompet, Wouter Poncin – trompet, Paul de Roij – trompet, Martjan van der Wel – trompet
Ritmesectie: Marcel Cnoops – drums, Karina Rombouts – piano/toetsen, Ferdinand Schmutzer – bas,
Noah Spierts – gitaar
Zang: Ewoud Feenstra
Muzikaal leider: Hans Bloemen
dec
25
za
1e en 2e kerstdag zijn wij open!!
dec 25 @ 16:00 – 00:00

1e kerstdag zijn wij open vanaf 16.00 uur en dan kun je ook nog mee-eten. Wij maken een vegetarische maaltijd. Gaarne reserveren hiervoor.

2e kerstdag zijn wij open vanaf 14.00 uur en is er weer jazzsessie.

dec
26
zo
Jazzsessie Beaux Jazz/Nieuwe Veste
dec 26 @ 15:30 – 18:30

Er kan weer gejamd worden tijdens de openbare jazzsessie.

Muzikanten van verschillende niveaus krijgen de kans met elkaar het podium te delen.Tijdens de sessie komen swing, jazz, bebop, funk en latin aan bod.

De sessie is een samenwerking van Stichting Beaux Jazz, Nieuwe Veste en Hijgend Hert.

jan
8
za
Hert live: Tak & Band
jan 8 @ 15:30 – 18:00
Tak&Band is een band rond Pieter Tak, ervaren singer-songwriter van veelal Engelstalige eigen songs. Pieter brengt louter eigen werk met Amerikaanse West Coast invloeden & Ierse klanken. Teksten gaan over wat er speelt in de wereld, over ‘lief & leed.
Dit concert is ism Stichting POB.
Entree gratis.