Schrijfcafé Breda: dromen, sleutels tot je innerlijk?

Wanneer:
28/09/2017 @ 14:00 – 16:00
2017-09-28T14:00:00+02:00
2017-09-28T16:00:00+02:00
Kosten:
15,-
Schrijven over dromen en schatten ontdekken die op diepere lagen in je liggen te wachten.  Dat gaan we in september doen in Schrijfcafé Breda.
Als je ontwaakt uit een droom ben je als een ontdekkingsreiziger die terugkeert van een reis in een vreemd land. Wat je in je slaap ontmoet, ervaar je als jouw werkelijkheid. Je maakt deel uit van een magische realiteit maar wat is de betekenis ervan voor je dagelijkse leven?  Wat hebben jouw dromen je te zeggen? Hoe ga je met dromen aan de slag en welke aspecten zijn van belang bij het luisteren naar en uitleggen van dromen?  Wat zijn sleutels om de ongrijpbare werkelijkheid van dromen te doorgronden om toegang tot de wijsheid ervan te krijgen?
Als deze vragen je nieuwsgierigheid prikkelen en je meer wilt weten over hoe je dromen creatief kunt gebruiken als inspiratiebron, dan is het deze maand tijd om naar Schrijfcafé Breda te komen. Droombeeld, fantasie, angstdroom, wensdroom, natte droom, toekomstdroom…We gaan ontdekken op welke manier ze informatie geven over hoe je in het leven staat en hoe ze het verhaal vertellen van een verleden waardoor je bent gevormd. We oefenen en schrijven over nachtdromen én dagdromen. Waar droom jij over?
Deelname is 15,00 euro, inclusief 2 consumpties. Onder begeleiding van schrijfdocent Monique Smit.

 

Comments are closed.